מכירים את זה שתמיד בבלוגים בחו"ל הכל נראה וורוד וקל?
מה בסך הכל רציתי להכין, קינוח קל לארוחת חג?
חמש דקות עבודה בלי יותר מידי לכלוך?
אז רציתי...
מה יצא בסוף? קינוח מתפוצץ.
(שלא תבינו לא נכון, אחרי הרבה זמן עבודה, עדיין היה שווה)
מה צריך?
קנדי מלט כחול (לא משנה איזה צבע)
בלוני מים (אל תתפתו לקנות את האלה הזולים- ניסיתי, זה לא עובד!)
איך?
מנפחים בלוני מים (באויר, כן?)
ממיסים את הקנדי מלט ושמים כף או שתיים שמן קנולה
חמש דקות עבודה בלי יותר מידי לכלוך?
מה יצא בסוף? קינוח מתפוצץ.
(שלא תבינו לא נכון, אחרי הרבה זמן עבודה, עדיין היה שווה)
מה צריך?
קנדי מלט כחול (לא משנה איזה צבע)
בלוני מים (אל תתפתו לקנות את האלה הזולים- ניסיתי, זה לא עובד!)
איך?
מנפחים בלוני מים (באויר, כן?)
ממיסים את הקנדי מלט ושמים כף או שתיים שמן קנולה
מחכים שתערובת תתקרר קצת
טובלים את הקצה התחתון של הבלון ומניחים על נייר פרגמנט
נכון קל?
אז זהו, שלא.
שימו לב לבחור בלוני מים באיכות טובה- אל תתפתו לקנות בלונים בחנות של השני שקל,
זה לא שווה את זה
מנסיון!
כמות הבלונים שהתפוצצה לי בפנים (ברצינות! ממש על הפנים) היתה גדולה!
אז זהו, שלא.
שימו לב לבחור בלוני מים באיכות טובה- אל תתפתו לקנות בלונים בחנות של השני שקל,
זה לא שווה את זה
מנסיון!
BOOM |
בזמן שמחכים לייבוש, אפשר להתפנות לשחק קצת עם הקישוטים
מה צריך?
חותכן יונה
בצק סוכר פיסולי (מעורבב עם CMC)
איך?
מרדדים משטח ומכינים כדור קטן
את הכדור מכניסים לתוך הגוף של הציפור (בזמן שהחותכן לחוץ)
ככה החותכן נראה לפני קריצה בבצק הסוכר
תרטיבו טיפה את טיפת בצק הסוכר על מנת שהגוף ידבק לבצק הסוכר
קורצים את הצורה
עכשיו שימו לב- על מנת שיצאו הפסים על הכנפיים, לפני שאתם מרימים את התותכן מהמשטח- תלחצו קלות על הקפיץ שהצורה תיטבע על הבצק
מרימים את החותכן
לוחצים על הקפיץ והצורה יוצאת
בשלב הזה שימו חוט שזירה קצר (חוט שזירה הוא מן חוט מתכת לא רעיל אך יציב יחסית)
קפלו קצת את הכנפיים לתת הרגשה של מעוף
וחכו לייבוש
הרכבת הקינוח
מפוצצים את הבלון (ומקווים שלא יישארו שאריות של בלון בקערה)
ממלאים גלידה טעימה
נועצים יונה
ו... מושלם!
חג שמח!
קנדי מלטס, חוט שזירה, חותכן יונה- כולם ממותק בוטיק סוכר.
מה צריך?
חותכן יונה
בצק סוכר פיסולי (מעורבב עם CMC)
איך?
מרדדים משטח ומכינים כדור קטן
את הכדור מכניסים לתוך הגוף של הציפור (בזמן שהחותכן לחוץ)
ככה החותכן נראה לפני קריצה בבצק הסוכר
תרטיבו טיפה את טיפת בצק הסוכר על מנת שהגוף ידבק לבצק הסוכר
קורצים את הצורה
עכשיו שימו לב- על מנת שיצאו הפסים על הכנפיים, לפני שאתם מרימים את התותכן מהמשטח- תלחצו קלות על הקפיץ שהצורה תיטבע על הבצק
מרימים את החותכן
לוחצים על הקפיץ והצורה יוצאת
בשלב הזה שימו חוט שזירה קצר (חוט שזירה הוא מן חוט מתכת לא רעיל אך יציב יחסית)
קפלו קצת את הכנפיים לתת הרגשה של מעוף
וחכו לייבוש
הרכבת הקינוח
מפוצצים את הבלון (ומקווים שלא יישארו שאריות של בלון בקערה)
ממלאים גלידה טעימה
נועצים יונה
ו... מושלם!
חג שמח!
קנדי מלטס, חוט שזירה, חותכן יונה- כולם ממותק בוטיק סוכר.
מהמם!
השבמחקהתמונה האחרונה הורסת!!!!
מקסים!!!
השבמחקטוב, אחרי שהתפוצצתי מצחוק כשהצצתי בחטף התפנתי לשבת ולרשום שזה אחלה פוסט, יצא מצחיק יצא מקסים ויצא הכי אמיתי שיכול להיות. אהבתי!!!
השבמחקתודה! במבט לאחור מלבד מלכלך זה גם מצחיק :)
מחקמשוגעת עם קבלות!!!
השבמחקאין לך מושג עד כמה!
מחקאבל היי, בעצם אולי כן :) XO
מקסים לגמרי!!! איזה רעיון אדיר... והצילומים נפלאים
השבמחקתודה רבה
שולי
היונה מהממת. קינוח מושלם
השבמחק