אני חולה,
חולה מאד,
יותר נכון מכורה,
ל ש ו ק ו ל ד.
לא עובר יום שאני לא אוכלת שוקולד, אני מרגישה כמו ג'אנקי, אני רועדת, אני לא סבלנית, רק תנו לי שוקולד ונרגעתי.
ליאת, חברתי לחדר בעבודה, מכירה אותי כבר אמממ... 7-8 שנים ומכירה עם מי יש לה עסק...
כל פעם שהיא אופה (ואופה בחסד- כל עוגה שלה- וואו!) אני מקבלת חתיכה (מעשר או שאריות- תקראו לזה איך שאתם רוצים)
ותמיד היא יודעת לכבד אותי דקה לפני הקריז.
בזכותה התוודעתי למתכון "עוגת שמרים ללא לישה" של קרין גורן.
המתכון כל כך קל ומהיר, שהוא לא מצריך מיקסר, רק קערה עם כף עץ וזהו!
הסוד של ליאת הוא במילוי המושחת.
המילוי:
ממרח נוטלה
ממרח שוקולד פרה
מקופלת
(הזהרתי שהוא מושחת...)
הוראות מריחה:
למרוח את הממרחים בנדיבות על עלה הבצק שרודד לפי ההוראות,
לפזר פרורי מקופלת,
לגלגל,
(אני אוהבת אחרי הגלגול, לסובב כמו בורג)
וככה השחיתות נראית לפני האפייה:
חולה מאד,
יותר נכון מכורה,
ל ש ו ק ו ל ד.
לא עובר יום שאני לא אוכלת שוקולד, אני מרגישה כמו ג'אנקי, אני רועדת, אני לא סבלנית, רק תנו לי שוקולד ונרגעתי.
ליאת, חברתי לחדר בעבודה, מכירה אותי כבר אמממ... 7-8 שנים ומכירה עם מי יש לה עסק...
כל פעם שהיא אופה (ואופה בחסד- כל עוגה שלה- וואו!) אני מקבלת חתיכה (מעשר או שאריות- תקראו לזה איך שאתם רוצים)
ותמיד היא יודעת לכבד אותי דקה לפני הקריז.
בזכותה התוודעתי למתכון "עוגת שמרים ללא לישה" של קרין גורן.
המתכון כל כך קל ומהיר, שהוא לא מצריך מיקסר, רק קערה עם כף עץ וזהו!
הסוד של ליאת הוא במילוי המושחת.
המילוי:
ממרח נוטלה
ממרח שוקולד פרה
מקופלת
(הזהרתי שהוא מושחת...)
הוראות מריחה:
למרוח את הממרחים בנדיבות על עלה הבצק שרודד לפי ההוראות,
לפזר פרורי מקופלת,
לגלגל,
(אני אוהבת אחרי הגלגול, לסובב כמו בורג)
וככה השחיתות נראית לפני האפייה:
וככה אחרי האפייה:
רגע לפני הביס הגורלי
עיצה: תארזו אותה מהר מהר, אחרת היא מתחסלת בשנייה!
שימו לב- האריזה מתאימה לתבנית אינגליש קייק הקצרה יותר ולא הרגילה
בתיאבון,
ובעניין הקלוריות- אל תאשימו אותי, אני רק השליח...
את הדיאטה אני מתחילה מחר :-)
מזל, פשוט מזל שבת השלוש שלי עוד לא יודעת לקרוא, ולא הגיעה לבלוג שלך...
השבמחקשוקולד זהו שמה השני... ☺
תודה על השחיתות המרוכזת!
וואי וואי וואי!
השבמחקינוסה בקרוב מאוד!!
תודה!
יאמי, גם אני חולת שוקולד, נראה מעולה
השבמחקמקופלת
תודה!
השבמחק