יום שלישי, 21 בפברואר 2012

יאמי יאמי, סלט יאם (Yam)

כשעובדים הרבה שעות, אתה רעב
אולי לא תמיד
אבל הרעב תמיד שם, מדגדג לך לאכול
אז מה עושים?
אוכלים.
אבל מה אוכלים?
שניצל- אני לא סובלת לחמם במיקרו, הוא יוצא פלסטיק
עוף? אחרי שאני אוכלת עוף אני צריכה מיטה וכרית לשנת הצהריים
סלט עם לחם? טעים ואפילו נחמד, אבל אי אפשר כל יום.

ככה יצא שהתחלתי ללקט מתכונים ורעיונות איך ניתן לשדרג את ארוחת הצהריים שלי במשרד ובין היתר מצאתי מתכון של "בצק אלים" לסלט בטטה מרענן.

מצרכים:
בטטה
שמן זית
פטרוזיליה
לימון, פלפל שחור ומלח (אני השתמשתי במלח גס)

הוראות הכנה:
לקלוף ולחתוך את הבטטה לריבועים
לערבב בקערה עם כף שמן זית, מלח ופלפל שחור

לשטח על תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש

בינתיים, באותה קערה עם השמן,
לסחוט חצי לימון ולקצוץ פטרוזיליה

לערבב את הבטטות המוכנות בקערה

ולאכול בתיאבון יום אחר כך במשרד

מסקנות:
הסלט היה מרענן ומשביע
היה מאד טעים (מעולה למי שאוהב בטטה)
היה מהיר להכנה וטעים מאד גם יום אחר כך (לא בדקתי איך יהיה יומיים אחר כך- טרפתי את הסלט)
עיצה ידידותית: 
תצטיידו במראה ובקיסם ואל תשכחו לבדוק את השיניים אחר כך, פאדיחה....

בתיאבון ואל תעבדו קשה מידי...

4 תגובות:

  1. נראה סלט מעולה, הוספתי לרשימת המתכונים שלי

    השבמחק
    תשובות
    1. בתיאבון! מחכה לראות תמונות שתעלי ולשמוע תגובות (במיוחד אם נשארת עם פטרוזיליה בין השיניים וגילית רק בסוף היום שאף אחד לא טרח לעדכן אותך :) )

      מחק
  2. כן...גם לי קרה שבמראה של המעלית, בסוף היום, נתגלתה לי הזוועה בצורת עלה ירוק שמכסה חצי שן קידמית!!!!
    זה לא חוקי לתת למישהי להסתובב ככה מהצהריים ולא לאמר דבר!
    (מאז יש לי מראה במגירה).

    הסלט נראה מדהים!

    השבמחק
    תשובות
    1. גם בקריאה שלישית את התגובה, עדיין נקרעת מצחוק! :)

      מחק

אני יודעת שאתם שם קוראים את מה שאני כותבת, אשמח לקרוא את תגובתכם, או סתם תגידו שלום :)

i am more than happy to know what you think, please write :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...